Nieuws

Consultatie op 9 mei

Op 9 mei, van 09:00 tot 12:30 uur, is er een consultatie over deze Omgekeerde Aanbesteding. Aanmelden kan via de website

Nu de kern van het idee staat is het tijd voor de volgende stap: het aanscherpen van de uitvraag zodanig dat we komen tot een succesvolle aanbesteding. Deze vraag staat tijdens de consultatie op 9 mei centraal. Welke informatie, inzichten, kennis of zekerheden hebben partijen daar voor nodig?

  Lees meer…

Doorbreek gewoontes en stel duurzaamheid écht centraal

Trots zijn wij op de blog van teamlid Sanne de Groot in Cobouw waarin ze stelt dat we zowel in aanbestedingen als projecten last hebben van hardnekkige gewoonten en in de weg zittende processen en procedures, wat duurzaamheidsambities in de weg staat.

De titel van de blog is dan ook toepasselijk “Doorbreek gewoontes en stel duurzaamheid écht centraal.

Lees het volledige artikel…

Omgekeerd Aanbesteden op A&C congres

Super leuk nieuws! Omgekeerd Aanbesteden krijgt een plek op het Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren 2019. Dit evenement is hét jaarlijkse platform waar opdrachtgevers en opdrachtnemers uit de infrasector elkaar ontmoeten. Het congres is de ideale plek om ons initiatief te delen, te laten zien dat het anders en beter kan en daar feedback om te krijgen.

Lees meer…

Omgekeerd Aanbesteden in de Cobouw

Met de oproep: Gezocht: Aanbestedende diensten met lef die op een leuke manier hun duurzame ambitie willen realiseren!” verscheen de laatste blog van Ralph van Roessel. In deze blog deelt hij zijn beeld over de huidige manier van aanbesteden. Zou het ook anders kunnen?

Het artikel ‘omgekeerd aanbesteden’ verscheen ook in de Cobouw.

Lees het volledige artikel hier.

Wij delen het nieuws ook in de LinkedIngroep Omgekeerd Aanbesteden, hier kun je ook je vragen kwijt en in gesprek komen met andere geïnteresseerden. Bezoek de LinkedIngroep.

Share this Page