Omgekeerd Aanbesteden op A&C congres

omgekeerdaanbestedenlogin/ maart 16, 2019/ Nieuws

Super leuk nieuws! Omgekeerd Aanbesteden krijgt een plek op het Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren 2019. Dit evenement is hét jaarlijkse platform waar opdrachtgevers en opdrachtnemers uit de infrasector elkaar ontmoeten. Het congres is de ideale plek om ons initiatief te delen, te laten zien dat het anders en beter kan en daar feedback om te krijgen.

Wat gaan we doen?

De kennissessie is ingericht als een ‘markt’-consultatie, bedoeld voor alle geïnteresseerden. Tijdens deze consultatie staan een aantal concrete vragen centraal en is er veel ruimte voor vragen vanuit ‘potentiële inschrijvers’ of ‘potentiële kennispartners’. Om het maximale uit de consultatie te halen is er volop interactie, maar zal er ook aandacht zijn voor het ‘omdenken’ op een speelse manier.

De consultatie levert je het volgende op:

Informatie over en inzicht in:

  • het proces omgekeerd aanbesteden
  • wat jouw rol kan zijn en hoe je mee kunt doen
  • hoe het is om eens ‘aan de andere kant van de tafel’ te zitten
  • de kansen en belemmeringen voor versnelling op het gebied van duurzaamheid
Je hebt daarbij invloed op:

  • jouw bijdrage en rol
  • het te doorlopen proces van (omgekeerd) aanbesteden
  • de wijze waarop kennis wordt ontsloten en gebruikt in het proces

Kortom …….. enthousiasme om deel te nemen aan dit gezamenlijke avontuur.

Ook als je niet wilt participeren in dit initiatief heb je veel aan deze werksessie. Je doet samen met andere inspiratie op over hoe je ‘de creatieve gedachte’ van het omgekeerd aanbesteden kunt toepassen op jouw alledaagse situaties en gaat naar huis met interessante lessen en ideeën.

Het congres zal plaatsvinden op woensdag 22 mei, in 1931 Congrescentrum in DenBosch. Meer informatie over het congres vind je via de website van het CROW.

Share this Post